Vælg en side

– eller velkommen til den virkelige verden!

Kender du begrebet Lean marketing? Eller Kaizen marketing? Eller hvad med begrebet ‘Jeg tager min egen marketing-medicin’? Det er lige netop det, du her ser! Jeg arbejder med markedsføring, jeg rådgiver ejerledede produktionsvirksomheder – mest inden for den rustfrie stålbranche – jeg coacher, rådgiver og kører processer for kunsthåndværkere og håndværkere, der arbejder med træ, tekstiler, keramik og ædelmetaller. Men min egen hjemmeside lignede mest af alt skomagerens hest eller fejelisterne i snedkerens hus*.

Så, det du her får lov til at overvære er min proces. Jeg har lavet denne side på tre timer. Jo tak, jeg ved godt at det ses. Men nu har jeg fortalt min kunder i lang tid, at hvis de vil være 100 % klar til at gå i luften med deres website eller andet markedføringsmateriale, så kommer de aldrig af sted. Av, det gør ondt, når de så kigger spørgende på mig. Nogle er endda så modige, at de ligefrem spørger, hvornår jeg så går i luften med mit website. Jeg har koblet fagfolk på mit website, men de kan kun arbejde med det, jeg giver dem at arbejde med, og det har nok været lidt tyndt. Jeg har jo passet mine kunder!

Derfor: velkommen til den virkelige verden. Her arbejdes, intet er perfekt, alt er i proces. Og det må faktisk gerne være sjovt!

*Jeg er gift med en selvstændig snedker, tro mig, jeg ved, hvad jeg taler om.