Vælg en side

Ejerledede virksomheder er en virksomhed, hvor den kontrollerende ejeren også er aktiv i den daglige drift. Der er 43.000 virksomheder af den slags i Danmark.*

Du som ejerleder har skabt alt omkring dig. Det kunne næste lyde som et bibelcitat eller en smule blafemisk. Men ikke desto mindre er det sandt. Du er som ejerleder omdrejningspunktet for virksomheden. Du har bygget virksomheden op, skabt den på baggrund af dine viden, know how og evner. Du har købt kontomøbler, maskiner, sat brevskabeloner op, bestemt dig for logo og design – måske har du endda selv tegnet logo eller fået en nevø til det. Du får lige ordnet den der tekst til salgsmaterialet, power point til salgsmødet, nyhedsbrevet samt den nye hjemmeside mellem alle de andre opgaver, som du selvfølgelig tager dig af. Du er været inde over hvert et skridt i hele processen og kender alle kroge og vinkler af produkt, ydelse og virksomhed.

Du er ejerleder med hjerteblod. Tillykke. Og det kan så være lige netop det, der kan knække halsen på dig og lukke din virksomhed. Omdrejningspunktet er blevet flaskehalsen.

Så hvad gør du så? Du kan altid vælge at arbejde mere, længere og hårdere, så er du sikker på at nå nul-punktet hurtigere.

Du kan også vælge at outsource opgaver, lægge ansvarsområder fra dig. For helt ærligt og hånden på hjertet. Bare fordi du er verdensmester i at lave perfekte svejsninger, som får enhver smeds øjne til at løbe i vand, så er det ikke sikkert, at det er dig, der skal udtænke marketingkonceptet, som fortæller omverden om de smukke svejsninger, din virksomhed kan udføre.

Tør du kigge på dit skrivebord og de arbejdsopgaver, der ligger på det? Er det vitterligt kun dig, der kan beslutte, hvordan din markedsføring skal se ud – er det det, du er bedst til?

Mit håndværk er markedsføring – hvad er dit?